#navbar-iframe { height:0px; display:none; visibility:hidden; }

domingo, 13 de mayo de 2012

LOS VENGADORES

Petacades i més petacades!


La historia podria explicar-se en una hora i mitja, no caldria més de dues hores, és una bona historia, però res de l’altre món. A mesura que van passant els minuts ens adonem que la lluita no és només entre superherois si no amb el egocentrisme de les estrelles que els interpreten per acaparar la major part de plans.
L’avantatge que és que si veure una peli sencera de un dels personatges se’ns pot fer passat, aquí els tenim tots junts repartint a tor i a dret. La desavantatge que té això és que, per qüestió de temps, no es pot aprofundir en cap d’ells.
Aquesta pel·lícula s’ha fet única i exclusivament per entretenir, bé, i per recaptar (això es un altre historia), i això ho aconsegueix tot i que en alguns moments hi ha escenes que no aporten res que son un pel llargues.
Els efectes especials molt bé, res a dir, les interpretacions correctes, la historia es podria millorar, però diem que cola. Un dels detalls que m’agrada’t es la forma en que tracta a Hulk, amb una perspectiva divertida, que potser no la hauria de haver perdut mai.En definitiva una pel·lícula per anar a passar l’estona sense més.

http://www.cinemaieti.com/cartellera/pelicules.php?id=3218

No hay comentarios:

Publicar un comentario