#navbar-iframe { height:0px; display:none; visibility:hidden; }

sábado, 18 de agosto de 2012

EL LEGADO DE BOURNE

Ni carn ni peix.

Aquest és un projecte amb el que pretenen treure-li tot el suc possible a la saga Bourne, però neix bastant coix, ja que el director i el màxim protagonista de la trilogia, els que varen aconseguir donar credibilitat a la història, van abandonar el projecta.
El legado de Bourne (que no és cap sequeu-la, remake, precuela... no se sap) incorpora noms importants al repartiment, Edward Norton, Rachel Weisz i Jeremy Renner, dels tres l’últim és el que més destaca.
El guió es enrevessat a més no poder, la trama és lenta i la direcció res a veure amb Paul Greengrass (director de la trilogia).
Està clar que tot plegat és un intent desesperat per aflori una franquícia que una vegada els seus pesos pesants han decidit abandonar el vaixell, era millor deixar-la per tancada, però nois el “money” es molt poderós.
Una vegada vista la pel·lícula només se salva en Jeremy Renner, no té res a enveja a Matt Damon, es creïble en el paper de super agent. Norton i Weisz correctes, lluny de les seves millors interpretacions.
Falla molt la història, ens saturen d’informació, d’un munt de reunions, la presentació del personatge de Renner és excessivament llarga. La pel·lícula té algunes escenes d’acció bones però que queden diluïdes per masses moments burocràtics veien com Norton mou els fils perquè res l’esquitxi a ell.
Hi han poques escenes d’acció i a sobra alguna d’elles excessivament llarga, com per exemple la persecució amb moto per Manila, i quan sembla que en començarà una de bona, títols de crèdit, tots cap a casa i a espera la següent entrega.
Estem davant d’una pel·lícula que vol ser però no és, el que?..., no se sap.


Veure fitxe pel·lícula

No hay comentarios:

Publicar un comentario