#navbar-iframe { height:0px; display:none; visibility:hidden; }

domingo, 12 de agosto de 2012

LA FELICIDAD NUNCA VIENE SOLA

Previsible de principi a fi.

Si alguna cosa tenen els nostres veïns, els francesos, és que saben ser encantadors fins i tot en una comèdia tan banal com aquesta.
La pel·lícula es un seguit de topades més o menys divertides entre els dos personatges principals, per a un costa Sophie Marceau i per l’altra Gad Elmaleh, amanides amb una seguit de gags d’un humor molt francès. De bon principi ja sabem, com ja és evident en aquest tipus de histories, que al final acabaran tots dos junts, encara que sols no.
favor de La felicidad nunca viene sola s’ha de dir que no enganya a ningú ni ho pretén en cap moment. Només pretén entretenir a un públic adult. I ho aconsegueix. Gad Elmaleh te bones maneres com actor, està correcta. Sophie Marceau s’està fent gran amb molta dignitat i sense perdre ni un gram del seu atractiu.
Si ets dels que va a veure una pel·lícula per desprès fer-ne un anàlisi extensiu o esperes algun tipus de missatge, etc no hi vagis. Si només vols passar una estona agradable i entretinguda sense més, és una bona opció.

No hay comentarios:

Publicar un comentario