#navbar-iframe { height:0px; display:none; visibility:hidden; }

domingo, 27 de enero de 2013

EL LADO BUENO DE LAS COSAS
On veuen les 8 nominacions als Oscar?

En primer lloc crec que les 8 nominacions que té la pel·lícula als premis Oscar són totalment excessives.
El que sobresurt més en aquesta història és la interpretació de Jennifer Lawrence, una actriu que ja ha deixat d’esser una sorpresa. També molt bé Bradley Cooper defensant la seva imatge de guaperes apta per a papers sense cap càrrega dramàtica, i Robert de Niro, més entonat i mesurat del que ens te habitualment acostumats, fent una excel·lent interpretació.
Segurament gràcies a l’admiració que desperta el controvertit i temperemental director David O. Rusell se li hagi donat un tracte de favor amb El lado bueno de las cosas, un guió molt interessant, vertiginós, simpàtic, que ens introdueix de ple en un món de desequilibris més emocionals que mentals i en l’estupidesa supersticiosa amb forma d’aposta esportiva. Però, atenció, que falla?
La direcció és notable. Potser la falta d’originalitat, que sigui tant previsible, que el que ens ensenya David O. Rusell a la pantalla no ens sembli una novetat, si no una clàssica història romàntica amb alguns tocs còmics. No hi ha escenes d’aquelles que es queden gravades a les nostres retines, ni la seqüència del ball resisteix la comparació amb la de John Travolta i Uma Thurman tot i que comparteix una evident semblança en alguns plans.
Una pel·lícula que serà recordada sobre tot pel seu optimista tram final.

No hay comentarios:

Publicar un comentario