#navbar-iframe { height:0px; display:none; visibility:hidden; }

domingo, 21 de octubre de 2012

LOOPER
Baixa un pel el teu nivell d’expectació.

Esperava bastant d’aquesta pel·lícula. En alguns llocs deien que des de Matrix era lo millor que s’havia fet. Això ja m’hauria d’haver fet sospita, ja que després de Matrix, per mi, la millor pelí que s’ha fet, dins aquest tipus de gènere, és Origen. Molts directors han intentat fer la història definitiva sobre els viatges en el temps, però sempre hi ha alguna cosa que no acaba d’encaixar dins el trencaclosques.
La història te una gran mancança de coherència narrativa i argumental, amb uns grans alts i baixos, que en alguns moments me van avorrí bastant.
Els moments d’acció estan molt ben resolts però no aporten res a la història ni al desenvolupament dels personatges, perdent-se en detalls sense importància deixant de banda el que seria més substancial. Masses portes obertes que no s’acaben de tancar, masses llacunes en un guió que vol ocupar-se de moltes coses, i deixa molts caps sense lligar. Et quedes una mica a mitges potser perquè la història central no és massa interessant.
En definitiva me vaig avorrí bastant, i això que podia ser una bona pel·lícula però tot en general, guió, direcció... etc esta mal resolt.

No hay comentarios:

Publicar un comentario