#navbar-iframe { height:0px; display:none; visibility:hidden; }

sábado, 27 de octubre de 2012

VACACIONES AL INFIERNO
Mel Gibson en hores baixes.

Vacaciones en el infierno combina molt be acció i humor, sense prendre’s seriosament a si mateixa, com aquells films que varen llançar a Mel Gibson a la fama.
Hi ha també una barreja de referents, com per exemple que els atracadors vesteixin de pallassos com a El Caballero oscuro o que el personatge de Gibson es digui Driver, dujàveu de directors com Roberto Rodriguez, aquests ingredients munten un espectacle que va agafant cos lentament fins arriba a un final evident però atractiu, tot això dirigit de manera dinàmica i atractiva.
Al mig de tota aquesta historia, la figura de Mel Gibson i el seu passat. Qui és Driver?, si no un dels antiherois que sabia fer tan bé, un Mad Max desterrat a un lloc llunya de l’acció habitual. La critica es constant i evident, des de la corrupció a cada costat de la frontera, acabar amb els alts executius que el varen dur al lloc on ara es troba. Una lluita armada contra les injustícies, encara que siguin subjectives.

En el mig d’aquest infern trobem a un heroi amb cor, que amb les seves frases cíniques i el seu comportament,en alguns moments amoral, el que vol és ajudar a un nen i la seva mare. Tot i que aquest argument no es gens innovador i que ens trobem davant una pel•lícula oblidable, no ho hem de veure com una cosa negativa, és un film per disfrutar-lo, entretingut i que sap en quin lloc està, aprofitant les seves cartes perquè ens ho pesem bé.


Veure fitxe pel·lícula

No hay comentarios:

Publicar un comentario