#navbar-iframe { height:0px; display:none; visibility:hidden; }

sábado, 4 de agosto de 2012

PROMETHEUS

Cercant els nostres creadors.

El gran dubte de Prometheus era sabé si estaria a l’altura de la saga Alien. Prometheus és una bona pel·lícula on l’espectacle i l’emoció i son assegurats tot i que la seva opulència i ambició l’allunya de la saga original.
Visualment la pel·lícula és espectacular, impecable i fantàstica. A més Ridley Scott demostra el seu saber fer creant aquella sensació de tensió creixent.
Prometheus gaudeix d’un repartiment bastant potent. Noomi Rapace deixa d’acostat els tatuatges i pírcings del personatge de Milennium: Los hombres que no amaban a las mujeres que la va fer famosa, per donar vida a l’arqueòloga protagonista, que com la sergent Ripley, té un gran sentit de la supervivència. Atenció a l’escena de l’auto cirurgia, espectacular.

Charlize Theron i Logan Marshall-Green estan correctes tot i que els seus papers son bastant plans. De totes maneres el que descata per damunt de quasi tots és en Michael Fassbender, brilla al màxim amb el personatge més fascinant de la pel·lícula: un robot amb una curiositat que recorda a la d’un nen però amb una ambivalència que per moments és esgarrifosa.
Prometheus busca resposta a algunes de les preguntes que sempre s’ha fet la humanitat: de on venim?... a on anem?... potser per això el guio de Damon Lindelof grinyola en alguns moments, la tasca no era gens fàcil i aquesta ambiciosa aposta potser fa que el film no arribi a les quotes del primer Allien (1979).



Veure fitxe pel·lícula

1 comentario:

  1. L'ambient m'ha recordat a Alien, i el transcurs de la peli així ho deixa veure. Jo crec que ha volgut marcar els origens de la saga, no ho considero com un remake.
    El problema és que, en el meu cas, quan he sortit de la peli tenia un piló de dubtes.

    ResponderEliminar